Ink Benefit Professional

Висок квалитет,
ниска цена


Уреди

Надолу
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Print-Up

Печатење
до А3

Заборавете на тешко видливите табеларни пресметки, нејасни фотографии и пренатрупани документи. Моделите од оваа серија имаат можност за печатење во А3 формат - проширете ги табелите и покажете ја вашата работа без да изгубите ниеден детал.

Low Cost

Ниска цена по печатење на страна

Печатете ефтино. Мастилата за овие модели печатачи од серијата InkBenefit Professional имаат многу висок капацитет - до 3000 страници за црно и 1500 страници во боја - што е гаранција дека за помалку пари добивате повеќе.

Super high yield cartridges

Мастила со ектра висок капацитет

Печатете ефтино со мастилата кои имаат многу висок капацитет - до 3000 страници за црно и 1500 страници во боја.

 

 

Надолу

  Создадени за бизнис

  Печатачите од серијата InkBenefit Professional се направени да ви ја олеснат работата во канцеларијата и да ви ги намалат трошоците. Имаат голема брзина на печатење и време за печатење на прва страна 6 секунди, ниска цена на печатење и професионален висок квалитет. Имаат напредни мрежни поврзувања и функционалности, потребни за една канцеларија.

  Mobile & web

  Мобилни и интернет функции

  • Поврзување со интернет

   Поврзување со интернет
   Печатете директно од популарните интернет "Cloud" страни.

  • Brother_Apps

   Brother Cloud апликации
   Директен пристап од вашиот уред до иновативните Cloud апликации.

  • iPrintScan

   Brother iPrint&Scan
   Печатете и скенирајте директно од вашиот мобилен уред.

  Connectivity

  Конекција преку екранот на допир

  Испечатете го вашиот документ лесно, само со допир на 3.7 " LCD екран во боја (за MFC-J3930DW). Мрежното и безжичното поврзување ќе ви овозможи да ги поврзете сите уреди на еден печатач што е уште една дополнителна погодност. Печатење никогаш не било толку лесно.

  Lasting quality prints

  Траен и квалитетен отпечаток во секое време

  Направете ги вашите табели, графици и презентации интересни и јасни. Новото мастило кое содржи пигмент за брзо сушење, обезбедува висок квалитет на печатење со голема црна густина и вистински (природни) бои. Овие отпечатоци се со висок квалитет и отпорни на вода и избледување, а вашите документи се сигурни.

  Print-Up

  Поретко дополнување на хартијата

  Новите модели од оваа серија имаат стандардна фиока за хартија со капацитет до 250 листови и мултифункционалната фиока со капацитет до 100 листови. Дополнителна е и долната фиока за хартија, со капацитет до 250 листови.

   

  Надолу

   

  Функции
  А3 полн формат
  Екран
  ADF (Автоматско повлекување на хартија)
  Фиоки
  Брзина на печатење
  Максимална големина
  Брзина на копирање
  “Scan To” функција
  Жичано / Безжично поврзување
  Wi-Fi Direct
  NFC
  Web / Cloud поврзување
  MFC-J2330DW

  MFC-J2330DW

  Печатење, Копирање, Скенирање, Факс
  Печатење
  6,8 cm LCD екран на допир
  50 листа (подредување до 30 листа)
  1 x 250 листа
  22 црно-бели / 20 во боја
  До A3
  10 секунди до прва копија
  Скенирање до USB, E-mail, OCR, Image & File, Cloud
  Да/Да
  Да
  Не
  Да
  повеќе
  MFC-J3530DW

  MFC-J3530DW

  Печатење, Копирање, Скенирање, Факс
  Печатење, Копирање, Скенирање, Факс
  6,8 cm LCD екран на допир
  50 листа (подредување до 30 листа)
  1 x 250 листа
  22 црно-бели / 20 во боја
  До A3
  6 секунди до прва копија
  Скенирање до USB, E-mail, OCR, Image & File, Cloud
  Да/Да
  Да
  Не
  Да
  повеќе
  MFC-J3930DW

  MFC-J3930DW

  Печатење, Копирање, Скенирање, Факс
  Печатење, Копирање, Скенирање, Факс
  9,3 cm LCD екран на допир
  50 sheet 2-sided ADF
  2 x 250 листа
  22 црно-бели / 20 во боја
  До A3
  6 секунди до прва копија
  Скенирање до USB, E-mail, OCR, Image & File, Cloud
  Да/Да
  Да
  Да
  Да
  повеќе

   

   

  Надолу

   

  Барате други модели?

  Ink Benefit Printers

  Погледнете:

  InkBenefit InkBenefit Plus