Ink Benefit Professional

Cilesi e klasit te biznesit,
kosto e ulet printimi


Pajisje

Zbrit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Print-Up

Printoni deri ne A3

Hiqni dore nga tabela exeli te mbetura pergjysme, foto te paqarta dhe dokumentat te tejmbushur. Te gjitha modelet ne kete rang kane mundesine e printimit A3. Ju mund te shpalosni dhe prezantoni punen tuaj pa humbur asnje detaj. Si te printoni dokumentat me formate te medha apo imaze te vogla, zgjidhni nga nje rang i madhesive te letres qe u pergjigjet nevojave tuaja.

Low Cost

Kosto me e ulet per faqe

Vazhdoni te printoni me kosto te ulet me kartrixhet high-yield te Brother. Kartrixhet e InkBenefit Professional me numer printimi 3000 faqe per te zezen dhe 1500 per ngjyrat siguroheni qe ju te paguani me pak, per me shume printime. Kurseni ne kostot tuaja te printimit duke perdorur kartrixhet opsionale super te mbushura

Super high yield cartridges

Kartrixhe super te mbushura

Keep printing costs low with Brother’s super high-yield cartridges. The InkBenefit Professional cartridge yields up to 3 000 pages for black and 1 500 pages for colour ensures that you pay less, for more.

 

 

Zbrit

  I ndertuar per bizneset

  Ja perse rangu I ri InkBenefit Professional eshte ideuar nga inxhinieret per te qene pajisje e forte biznesi, te printoj shpejte, me kosto te ulet dhe cilesi te larte. Me lidhjet e avancuara te rrjetit dhe funksionalitetet e nevojshme per nje mjedis zyre.

  Mobile & web

  me funsionalitet shtese per printimin Web&Mobile

  • WebConnect

   Lidhje me Web
   Printoni direkt nga hapsirat e ruajtjes online te dokumentave (Dropbox, Google Drive etj) pa patur nevoje per kompjuterin tuaj

  • Brother_Apps

   Aplikacione per Brother Cloud
   Aksesoni aplikacione inovative te bazuara ne cloud-direkt nga Printeri juaj Brother

  • iPrintScan

   Brother iPrint&Scan
   Printoni dhe skanoni menjehere nga pajisja juaj mobile

  Connectivity

  Lidhja ne duart tuaja

  Navigoni ne punet qe keni derguar per printim dhe funksionet e printerit fale ekranit LCD touchscreen 3.7“ (i aplikueshem te MFC-J3930DW). I pajisur me Ethernet dhe mundesine wireless ju ofron juve mundesine te lidhni te gjitha pajisjet tuaj me nje makineri. Printimi nuk ka qene kurre kaq i thjeshte.

  Lasting quality prints

  Gjithmone cilesi printimi qe zgjat

  Diagramat tuaja, pamjet dhe prezantimet tuaja nuk do te jene me te turbullta dhe pa jete. Boja jone e re qe thahet shpejt e bazuar ne pigment jep nje cilesi me te larte te printimit me densitet te larte dhe i jep ngjyrave jete. Keto printime me kete cilesi jane rezistente ndaj zbehjes dhe ujit, duke siguruar qe dokumentat tuaj ti rezistojne kohes.

  Print-Up

  Me pak mbushje te Letres ne Printer

  Kryeni printime me volum te larte pa qene e nevojshme qe te vendosni letren ne menyre konstante. Sirtari standart mban deri ne 250 flete, ndersa sirtari multi-purpose arrin deri ne 100 flete. Per me shume shtoni kapacitetin e letres me sirtarin e poshtem i cili ju ofron mundesine qe te shtoni deri ne 250 flete.

   

  Zbrit

   

  Funksione
  Funksione A3
  Ekran
  ADF
  Sirtar letre
  Shpejtesi printimi
  Madhesia maksimale
  Shpjetesia e kopjimit
  Vecori "Scan To"
  Rrjet Kabell / Wireless
  Wi-Fi Direct
  NFC
  Web / Cloud Connectivity
  MFC-J2330DW

  MFC-J2330DW

  Printim, Kopim, Scanim, Fax
  Printim
  6,8 cm touchscreen LCD
  50 flete ( rendisni kopimin deri ne 30 flete)
  1 x 250 flete
  22 mono / 20 kolor
  Deri ne A3
  10 sekonda per kopimin e pare
  Skanoni ne USB, E-mail, OCR, Image & File, Cloud Storage Services
  Po/Po
  Po
  Jo
  Po
  me shume
  MFC-J3530DW

  MFC-J3530DW

  Printim, Kopim, Scanim, Fax
  Printim, Kopim, Scanim, Fax
  6,8 cm touchscreen LCD
  50 flete ( rendisni kopimin deri ne 30 flete)
  1 x 250 flete
  22 mono / 20 kolor
  Deri ne A3
  6 sekonda kopjimi I pare
  Skanoni ne USB, E-mail, OCR, Image & File, Cloud Storage Services
  Po/Po
  Po
  Jo
  Po
  me shume
  MFC-J3930DW

  MFC-J3930DW

  Printim, Kopim, Scanim, Fax
  Printim, Kopim, Scanim, Fax
  9,3 cm touchscreen LCD
  50 flete ADF nga te dyja anet
  2 x 250 flete
  22 mono / 20 kolor
  Deri ne A3
  Skanoni ne USB, E-mail, OCR, Image & File, Cloud Storage Services
  Po/Po
  Po
  Po
  Po
  me shume

   

   

  Zbrit

   

  Po kerkoni modele inkjet te tjera
  me kosto te ulet?

  Ink Benefit Printers

  Shikoni dhe:

  InkBenefit InkBenefit Plus